Henderson over titel zonder fans: "Een heel raar gevoel"

26 mei 2020, 23:14

De kans is groot dat Jordan Henderson de Premier League-bokaal omhoog mag gaan houden zonder supporters in het stadion. De middenvelder van Liverpool maakt zich met zijn ploeg op voor een waarschijnlijke hervatting van de competitie en weet dat de kans groot dat is dat Liverpool kampioen gaat worden zonder fans.

Liverpool kan voor het eerst sinds 1990 kampioen van de Premier League worden. De kans is groot dat dat gebeurt, aangezien de voorsprong op Manchester City liefst 25 punten bedraagt. Er staan nog negen speelronden op het menu. "Natuurlijk zou het een raar gevoel zijn om de beker omhoog te houden in een stadion zonder supporters", zegt Henderson tegen BBC. "Maar de competitie is nog niet voorbij. Er is nog werk te doen en we willen het seizoen ook goed afsluiten."

Als Liverpool kampioen wordt, zullen de festiviteiten door corona totaal ander zijn dan normaal. "Daar moeten we mee omgaan, hopelijk worden we in ieder geval kampioen. We staan er natuurlijk heel goed voor. Ik weet zeker dat we het alsnog gaan vieren zodra onze fans er wel weer bij mogen zijn."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen