Jansen bevestigt Kuyt-plan bij Feyenoord: "Is nog wel prematuur"

27 mei 2020 – Rob Jansen heeft de plannen van Feyenoord om Dirk Kuyt na Dick Advocaat aan te stellen als hoofdcoach, bevestigd. De zaakwaarnemer van de oud-spits van de Rotterdammers erkent dat Kuyt serieus in beeld is en laat weten dat ook Henrik Larsson en Fons Groenendijk - eveneens uit zijn stal - mogelijk meegaan. Rond is het echter allemaal nog zeker, zo benadrukt hij eveneens.

Jansen bevestigt Kuyt-plan bij Feyenoord: "Is nog wel prematuur"

Dat vertelt hij tegenover het Algemeen Dagblad. "Iemand heeft waarschijnlijk zijn mond voorbij gepraat en dus ligt dit zomaar allemaal op straat", aldus Jansen. "Het is allemaal nog prematuur, er is echt helemaal niets in kannen en kruiken. Dus de presentatie van de volgende staf zou ik dit zeker niet willen noemen, maar dat er op die manier over wordt nagedacht, daar ga ik niet over liegen.''

Het was voor Said Bakkati een van de redenen om te vertrekken naar FC Cincinatti, aangezien voor hem na dit seizoen vermoedelijk dus geen plaats meer was geweest in De Kuip. Toch is er ook veel kritiek op het plan, omdat zaakwaarnemer Jansen volgens veel geluiden te veel invloed heeft bij Feyenoord. Zelf is hij niet zo bezig met de kritische geluiden.

Lees ook: Driessen: Kuyt opvolger Advocaat, Groenendijk en Larsson in staf

"Ja, ik begeleid die jongens, op De Wolf na. Maar ik doe toch ook de zaken voor Dick Advocaat en Cor Pot? Dat plan heeft bij Feyenoord bijzonder goed uitgepakt, maar dan hoor ik niemand zeggen dat ik ze begeleid. Mensen zouden puur moeten kijken naar de kwaliteit en niet naar wie hun zaakwaarnemer is, denk ik", aldus Jansen.

Feyenoord

gerelateerd