NEC legt talent Van Rooij vast tot en met 2022

27 mei 2020, 10:12   Bijgewerkt: 27 mei 2020, 10:23

NEC is erin geslaagd om talent Bart van Rooij langer te binden. De doorgebroken rechtsback, die wordt gezien als een van de grote parels uit de eigen jeugdopleiding, heeft zijn handtekening gezet onder een verbintenis die hem tot en met 2022 in Nijmegen houdt.

"Sinds dit seizoen heb ik een basisplaats in het eerste elftal veroverd. We zijn toen in gesprek gegaan om mijn contract te verlengen en ik ben heel trots dat dit nu is gelukt", aldus Van Rooij. "We hebben samen met NEC een plan uitgestippeld en ik wil daar graag een onderdeel van zijn. Het aankomende seizoen gaan we weer alles uit de kast halen en hoop ik me wederom verder te ontwikkelen."

De Rooij, speelde dit seizoen 24 officiële duels waarin hij vier assists gaf, stond in de belangtelling van enkele clubs en is niet de enige jonge NEC'er. Anthony Musaba stond eerder al in serieuze belangstelling van buitenlandse topclubs, terwijl ook Dirk Proper (18) en Ole Romeny (19) worden gezien als grote talenten, die een aardige transferwaarde vertegenwoordigen. Allemaal hebben ze een doorlopend contract, die in het geval van De Rooij dus wordt verlengd. Ook met Proper is de club in gesprek.

Lees ook: Future XI: elf Eerste Divisie-talenten om in de gaten te houden

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen