Willem II gaat niet verder met revaliderende Lewis

27 mei 2020, 10:24   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Willem II gaat het aflopende contract van Fernando Lewis niet verlengen. De rechtsback stond de afgelopen drie jaar onder contract in Tilburg, maar kampte het laatste seizoen met een zware knieblessure. Met de komst van Leeroy Owusu in januari was bovendien al ingespeeld op zijn vertrek.

Lewis kwam in 2017 over van AZ en maakte een prima indruk bij Willem II, waar hij in zijn eerste twee seizoenen zes assists gaf in 64 duels. Hij was erg geliefd bij de achterban van de Tilburgers en door zijn goede spel stond hij op het punt om zijn interlanddebuut te maken voor Aruba. Door een zware kruisbandblessure moest daar een streep doorheen en had hij zijn laatste duel voor Willem II zelfs al gespeeld.

"Ik heb hier drie goede jaren gehad en ben na mijn blessure ontzettend fijn opgevangen door de mooiste supporters van het land", aldus Lewis. "Ik wil graag de club, mijn teamgenoten, de staf voor en achter de schermen en vooral de supporters bedanken voor de afgelopen drie jaar bij Willem II. Graag was ik, nu ik weer volledig fit ben, de strijd aangegaan om samen met iedereen Europa in te gaan. Helaas heeft de club deze week besloten mijn contract niet te verlengen."ย 

Eerder al werd duidelijk dat Timon Wellenreuther, Joรฃo Queirรณs en Giorgios Strezos transfervrij vertrekken bij Willem II. Van James McGarry werd zelfs al definitief afscheid genomen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor โ‚ฌ60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor โ‚ฌ60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen