Hateboer: "Als er wat moois komt, sta ik daar voor open"

27 mei 2020, 11:02

Hans Hateboer (26) was de afgelopen jaren een belangrijke kracht bij Atalanta Bergamo, maar staat voor komend seizoen open voor een nieuwe avontuur. De back hoeft uiteraard niet per se weg bij de Serie A-club, maar staat wel open voor een nieuwe impuls. "Als er wat moois komt, dan sta ik daar voor open. Ik wil wel graag weer een andere competitie zien."

Dat vertelt hij tegenover RTV Noord over zijn toekomst. "Ook om te kijken hoeveel beter ik nog kan worden", verduidelijkt Hateboer, die in de winterstop van 2017 overstapte naar Bergamo. "Maar om iets nieuws te vinden wat vergelijkbaar of beter is, is wel lastig. Ik heb het hier goed. Het zonnetje schijnt bijvoorbeeld veel. Maar ik zou graag nog eens in een andere competitie spelen."

Inmiddels zijn de trainingen bij Atalanta Bergamo weer gestart en daar is de back blij mee. "Er wordt goed voor ons gezorgd en er zijn voldoende maatregelen", merkt hij. "Deze week horen we officieel of de Serie A half juni wordt hervat. Ik ga er vanuit dat er weer gevoetbald gaat worden. Ik ben gewoon fit, net als de rest. Je ziet het er niet aan af dat we een tijd niet getraind hebben."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen