'Chelsea krijgt 'lage' vraagprijs voor Tagliafico te horen'

27 mei 2020, 21:10

In navolging van Hakim Ziyech maakt mogelijk ook Nicolás Tagliafico komende zomer de overstap van Ajax naar Chelsea. De Londense club heeft volgens The Guardian te horen gekregen dat de Argentijnse linksback voor een transfersom van 25 miljoen euro op te halen is uit Amsterdam. Trainer Frank Lampard wil graag een nieuwe linksback aantrekken en heeft zijn oog laten vallen op Ben Chilwell.

De vleugelverdediger van Leicester City is echter vrij prijzig. Naar verluidt moet Chelsea bijna 45 miljoen euro betalen voor de komst van de elfvoudig Engels international. Tagliafico is een 'goedkoop' alternatief voor Chilwell, die al bijna drie seizoenen een vaste waarde is bij The Foxes. Tagliafico wordt ook in verband gebracht met Paris Saint-Germain, Atlético Madrid en FC Barcelona.

Volgens A Bola staat PSG echter wel op het punt om af te haken in de strijd om de handtekening van Tagliafico. De Parijzenaars hebben volgens het Portugese medium een akkoord bereikt FC Porto over de transfer van de 27-jarige Alex Telles. De linksachter maakt voor 25 miljoen euro, hetzelfde bedrag waarvoor Tagliafico is op te halen, de overstap naar de Franse hoofdstad.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen