Roda JC plaatst vacatures voor algemeen directeur en RvC-leden

27 mei 2020, 22:33

Roda JC is op zoek naar een nieuwe algemeen directeur, een 'compliance officer', en een volledig nieuwe Raad van Commissarissen van vijf leden. Op de website heeft de Limburgse club de vacatures geplaatst, wat vrij ongebruikelijk is in de voetballerij.

Roda JC kondigde vorige week een 'nieuwe start' aan. De aandelen van de club werden overgenomen door een groep regionale ondernemers met een Roda-hart, terwijl afscheid werd genomen van aandeelhouder Aleksei Korotaev. De huidige functionarissen hebben hun posities ter beschikking gesteld. Jeffrey van As werd eerder al aangesteld als technisch directeur.

'Om iedereen die Roda JC Kerkrade een warm hart toedraagt de kans te geven hierop te reageren, is besloten een openbare en transparante werving te lanceren', legt Roda JC uit waarom via deze weg naar nieuwe bestuurders gezocht wordt. 'Herkent u zich in de kernwaarden: herkenbaarheid, transparantie, integriteit en ambitie en bent u overtuigd een positieve inhoudelijke rol te kunnen spelen in de koerswijziging van Roda JC Kerkrade, reageer dan op één van de vacatures.'

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen