Spelers van Standard Luik voetballen op veldje, politie grijpt in

28 mei 2020, 08:52

De politie in België heeft woensdagmiddag een voetbalwedstrijd moeten beëindigen. Op een veldje onder de rook van Luik hadden zo'n zestig personen zich verzameld, waaronder enkele profvoetballers: Samuel Bastien, Mehdi Carcela (beiden Standard Luik), Paul-José Mpoku (Al-Wahda) en Junior Edmilson (Al-Duhail). Die laatste twee hebben een verleden bij Standard.

"We dachten dat het elf tegen elf was, maar er waren veel meer mensen aanwezig. Niemand droeg een mondmasker en niemand hield zich aan de 1,5 meter afstand", doet Mpoku (foto) zijn verhaal aan La Meuse. Wethouder Julien Woolf ging zelf poolshoogte nemen voordat de politie arriveerde. "Ik werd door bewoners op de hoogte gebracht. Toen ik er heen ging, herkende ik enkele voetballers. Ik vroeg of ze wilden stoppen, zij moeten het goede voorbeeld geven. De politie kwam snel ter plaatse en heeft het perfect opgelost"

Edmilson wijst op zijn beurt ook naar Woolf. "Die wethouder doet alsof hij geschokt is, maar hij sprak als een fan met mij langs de kant. Hij vertelde ons niet dat we moesten vertrekken. Hij moet wel correct blijven. Nu zorgt hij voor ophef."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen