Brescia-voorzitter heeft spijt van vastleggen Balotelli

28 mei 2020, 23:22

Als Brescia-voorzitter Massimo Cellino een tijdmachine had, dan was hij acht maanden terug in de tijd gegaan om Mario Balotelli toch geen contract aan te bieden. Trots was Cellino ruim een half jaar geleden, toen de flamboyante Italiaanse spits zijn toekomst verbond aan de promovendus. Niet wetende dat Balotelli zich gedurende het seizoen onmogelijk zou maken.

Deze week kwam Balotelli niet op de training opdagen. Hij voerde buikpijn op als reden, maar daar bestaan sterke twijfels over. "Hij lijkt niet begaan met de toekomst van de club. Het heeft er schijn van dat hij niet in Italië wil blijven, zo gedraagt hij zich in elk geval", aldus Cellino bij World Football Show, een programma van BBC World Service.

De voorzitter geeft aan dat Balotelli komende zomer transfervrij is als Brescia uit de Serie A degradeert. Die kans is groot, want Brescia staat onderaan. "Ik denk dat we beiden een fout hebben gemaakt. Ik dacht dat hij erg betrokken zou zijn bij de club, want hij is in Brescia opgegroeid. Tegelijkertijd vind ik ook dat hij goed is behandeld door de vorige trainer (Eugenio Corini, red.)."

Lees ookOgen weer gericht op Balotelli: geruchten over contractontbinding

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen