Schaars gaat trainersvak 'verkennen' in jeugdopleiding PSV

29 mei 2020, 17:12   Bijgewerkt: 29 mei 2020, 17:17

Stijn Schaars (op archiefbeeld) zal vanaf komend seizoen werkzaam blijven in de jeugdopleiding van PSV. De voormalig middenvelder gaat het trainersvak verder verkennen in Eindhoven en gaat aan het werk bij PSV onder 17 jaar. Hij liep vanaf de winterstop al mee bij het O13-team, maar krijgt nu een definitieve functie.

Dat schrijft PSV op de clubsite. "Het voelt heel fijn terug te zijn", aldus Schaars. "Het afgelopen seizoen heb ik al vier dagen per week mijn ervaring kunnen overdragen en bij verschillende teams mee kunnen kijken. Ik kijk ernaar uit om vanaf volgend seizoen volwaardig deel uit te gaan maken van de jeugdopleiding van PSV."

Naast het feit dat hij werkzaam gaat zijn bij de jeugdopleiding, is Schaars ook voornemens om zijn UEFA C en B-diploma te behalen. PSV wil hem graag ondersteunen met deze rol bij het O17-team als assistent van Adil Ramzi. Hij werd recent aan de technische staf toegevoegd van Ernest Faber bij de hoofdmacht, maar keert voor volgend seizoen weer terug in de jeugdopleiding.

Lees ookJong PSV blijft 'gewoon' in KKD

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen