'ADO'er Pinas in beeld bij AZ, Utrecht en buitenlandse clubs'

29 mei 2020, 17:50

ADO Den Haag-verdediger Shaquille Pinas heeft diverse opties om de club te verlaten in de zomer. De centrale verdediger zou in de belangstelling staan van AZ en FC Utrecht, terwijl ook clubs uit Duitsland, Frankrijk, Turkije en Engeland belangstelling hebben in zijn diensten.

Dat meldt Veronica Inside althans. Eerder al schreef Omroep West dat er veel belangstelling is, dat het in Nederland om AZ en FC Utrecht gaat, is nieuw. In Duitsland, Frankrijk en Turkije gaat het om een club uit de hoogste afdeling, terwijl de Engelse geïnteresseerde in het Championship uitkomt. Zijn zaakwaarnemer Ali Dursun wil de interesse overigens niet bevestigen of ontkennen.

Lees ook: 'ADO heeft Bourard

Het is al langer bekend dat Pinas in de belangstelling staat van diverse clubs, mede omdat zijn contract in 2021 afloopt. Hoewel ADO hem een aanbieding heeft gedaan om zijn verbintenis te verlengen, rekent men in de Hofstad wel op een vertrek van de achterhoedespeler. In totaal kwam hij tot 51 optredens namens ADO Den Haag, waarin hij driemaal scoorde en twee assists gaf.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen