Lang onverminderd ambitieus: "Wil volgend jaar basisspeler zijn"

29 mei 2020, 18:42

Noa Lang is onverminderd ambitieus bij Ajax voor komend seizoen. De buitenspeler keerde terug na een verhuurperiode bij FC Twente, maar wil zich volgend jaar laten zien in Amsterdam. Aan zijn bravoure is weinig veranderd in Enschede. "Ik wil volgend jaar basisspeler zijn, heel simpel. Elke week spelen."

Dat vertelt de buitenspeler tegenover FOX Sports. "Daar ga ik voor en moet ik keihard voor werken. Het is aan mij", denkt Lang over zijn kansen volgend seizoen bij Ajax. Daarbij neemt hij zijn ervaring mee van bij FC Twente. "Daar heb ik een heel ander aspect van voetballen leren kennen. Nu waren wij de ploeg die moesten inzakken en vechten om kansen te creëren. Dat was een goede ervaring voor mij."

Lang denkt dat hij na zijn periode bij FC Twente completer is geworden als voetballer. "Hiervoor was ik te speels. Ik ben natuurlijk wel mezelf gebleven, maar ik sta hier nu iets volwassener", verduidelijkt de aanvaller, die blij is om weer in Amsterdam te zijn. "Het voelde als thuiskomen, ik heb het echt gemist."

Lees ook: Boschker: "Periode bij Twente zal ogen Lang geopend hebben"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen