Vitesse legt zich niet neer bij besluit van de rechter

29 mei 2020, 19:05

Vitesse is niet van plan om zich neer te leggen bij het besluit van de rechter. Hoewel de Arnhemmers vrijdag te horen kregen dat ze hun argumentatie niet goed hadden onderbouwd en dus de volledige stadionhuur moeten betalen, zien ze perspectief om een nieuwe zaak te starten. 'Het vonnis is een bevestiging van het standpunt van Vitesse en een basis voor mogelijke voortzetting van de aanspraak op vermindering van de huurprijs.'  

Dat schrijft de Eredivisie-club op haar website. "Hoewel wij nog altijd openstaan om met de wederpartij om tafel te gaan om tot redelijke huurafspraken te komen, lijken onze kansen in een bodemprocedure aanzienlijk hoger te zijn dan in het kort geding", vertelt algemeen directeur Pascal van Wijk over de afwijzing van de rechter. Vitesse hoopt ook nog altijd tot 'redelijke afspraken' te komen met de verhuurder van stadion GelreDome.  

Als die er niet komen, kijkt Vitesse naar de opties om een andere procedure te starten. "Hoewel we het vizier op de toekomst hebben, neemt dat niet weg dat we ons gaan beraden op eventuele juridische vervolgstappen om alsnog tot betere huurafspraken te komen", aldus Van Wijk.  

Lees ookVitesse moet volle huur blijven betalen: rechtszaak verloren

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen