Hatzidiakos revalideert: "Ik zit nu iets verder dan halverwege"

29 mei 2020, 21:15

Pantelis Hatzidiakos raakte eind vorig kalenderjaar zwaargeblesseerd aan zijn knie, maar zijn herstel verloopt voorspoedig. Toch zal de AZ-verdediger nog wel een tijdje uit de roulatie liggen bij de Alkmaarders. "Ik zit nu iets verder dan halverwege. De tests die we doen, gaan ook goed, dus ik ben blij."

Dat vertelt hij tegenover NH/Nieuws. "Het gaat heel goed, ik voel me bijna fit", vertelt de Griekse verdediger. Al is het gevoel wel beter dan de situatie in zijn knie, want hij heeft nog wel even te revalideren. "Het voelt allemaal goed, maar ik moet nog een kleine stap zetten richting het einde." Hatzidiakos traint daarvoor hard door, terwijl de rest van de eerste selectie een vrije week geniet.

De achterhoedespeler kon ook tijdens de coronacrisis doortrainen en was daar heel blij mee. "Ik heb enorme voortuitgangen geboekt, ook qua spierkracht en massa. Maar bij zo'n zware blessure is het heel belangrijk dat er een fysiotherapeut erbij is bij de hersteltrainingen", zei Hatzidiakos, die vastbesloten is om sterker terug te komen. "Ik wil snel weer genieten van het voetballen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen