Setién ziet extra wisselmogelijkheden als nadeel voor Barcelona

30 mei 2020, 16:27

Door de coronacrisis is er besloten dat er tijdelijk vijf wissels mogen worden toegepast tijdens een wedstrijd. Dat zal ook het geval zijn in La Liga, de competitie die halverwege juni weer in gang zal schieten. FC Barcelona-trainer Quique Setién denkt dat het een nadeel kan zijn voor zijn ploeg.

Dat heeft de trainer van de kampioenskandidaat laten optekenen in Marca. "Ik denk dat vijf wissels voor ons een nadeel kan zijn", aldus de coach. "Wij hebben dit seizoen vaak in de laatste minuten toegeslagen. Tegenstanders zullen bij de hervatting meer fitte spelers kunnen inzetten."

Barcelona staat bovenaan, met twee punten meer dan Real Madrid. Setién is benieuwd hoe de ploegen om zullen gaan met de hervatting achter gesloten deuren. "Er wordt veel gespeeld in een kort tijdsbestek en ook de warmte kan een rol gaan spelen. We hopen dat het minder schadelijk zal zijn dan gedacht. Ik had graag meer tijd gehad om met de groep te werken, maar we concentreren ons nu op de komende twee weken. We kunnen nu niet eens samen in een kamer wedstrijdbeelden bekijken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen