Spelers Cincinatti over kennismaking met Stam: "Wel vreemd"

30 mei 2020, 18:22

De selectie van FC Cincinatti kreeg vorige week het nieuws te horen dat Jaap Stam de nieuwe hoofdtrainer van de ploeg is. De kennismaking was echter niet zoals normaal, want door het coronavirus is de Nederlandse coach nog niet in de Verenigde Staten. De kennismaking vond zodoende plaats via een video-verbinding, vertelt Kendall Watson.

De verdediger doet zijn verhaal op de clubwebsite van de Amerikaanse club. "Het is wel een beetje vreemd natuurlijk. We hebben met hem kennisgemaakt en een Zoom-call gehad met het hele team. Het was natuurlijk raar. Voor ons was het ook de eerste keer dat we zoiets meemaakten. We heten hem welkom en we wachten op het moment dat we hem en zijn assistent hier kunnen verwelkomen."

Blij met de komst van Stam is de verdediger van de MLS-club wel. "Hij heeft heel veel ervaring als speler bij topclubs. Ik weet nog dat ik vaak naar AC Milan keek toen ik klein was, toen Stam daar speelde. Al die ervaring neemt hij mee hiernaartoe. Hij kan ons ongetwijfeld verder brengen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen