Tevreden Bayern-coach Flick pakt record: "Interesseert me niet"

30 mei 2020, 23:13

Niemand heeft het bij Bayern München nog over Niko Kovac, want Hansi Flick presteert geweldig bij de Duitse club. De oefenmeester zag zijn formatie zaterdag met 5-0 winnen van Fortuna Düsseldorf en zodoende heeft hij nu 22 van zijn 25 duels op de bank gewonnen.

Dat is een record, want Pep Guardiola was tot dusver de trainer die het beste begon bij Bayern. Hij won 21 van zijn eerste 25 duels als trainer. Een mooie mijlpaal voor Flick, maar hij is er nauwelijks mee bezig. "Statistieken en records interesseren me momenteel niet. Het gaat er nu om een een succesvol seizoen te spelen", sprak Flick na de wedstrijd in Duitse media. "Bij Bayern is het dat je kampioen moet worden en dat doel hebben we ook. We hebben nu een goede uitgangspositie." Bayern staat tien punten voor op Borussia Dortmund.

Waar de trainer blij mee was, was dat zijn ploeg aanvallend en energiek bleef spelen. "Het was voor ons belangrijk dat we na de wedstrijd in Dortmund lieten zien dat het team nu geen gas terug neemt. Dat kon je op het veld vanaf de eerste minuut zien. We hebben de tegenstander kansloos gelaten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen