Dilrosun blinkt uit met goal: "Heb hier naar uitgekeken"

30 mei 2020, 23:51

Javairo Dilrosun kreeg zaterdag het vertrouwen van trainer Bruno Labbadia bij Hertha BSC en maakte het waar. De buitenspeler stond in de basis tegen FC Augsburg en maakte de openingsgoal (2-0 winst). Hij is blij dat hij kon uitblinken.

De international maakte zijn derde goal van het seizoen. "Ik heb hier naar uitgekeken. Als je op de bank zit, dan wil je spelen", vertelt hij aan FOX Sports. "De trainer heeft veel vertrouwen in me en ziet veel potentie in me. Het was de bedoeling dat ik vanaf de eerste wedstrijd na de hervatting zou spelen, maar hij vond mij in die week te statistisch en daarom speelde ik niet."

Dilrosun scoorde tot vandaag pas twee keer en wil dan ook niet te hard van stapel lopen. "Pas één wedstrijd dat ik heb gescoord. Ik wil deze lijn doortrekken. Ik ga er wel vanuit dat ik tegen Borussia Dortmund van de partij ben", blikt de aanvaller alvast vooruit op de wedstrijd van volgende week. Hertha was bezig aan een moeizaam seizoen, maar heeft de weg omhoog ingeslagen onder Bruno Labbadia. De ploeg uit de hoofdstad staat nu knap negende.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen