Harroui zet een volgende stap liefst naar de top Eredivisie

31 mei 2020, 09:22   Bijgewerkt: 31 mei 2020, 11:58

Sparta Rotterdam-middenvelder Abdou Harroui (22) droomt van een topclub in de Eredivisie. De sterkhouder van de Rotterdammers hoopt in de zomer een volgende stap te maken, ook als dat niet binnen Nederland kan. "Het liefst doe ik nog wat Eredivisie-ervaring op. Maar als dat niet kan, kan het ook in het buitenland. Dat vind ik ook prima."

Dat vertelt hij tegenover RTV Rijnmond. Daar legt Harroui ook uit dat hij ambitieus is. "Ik wil ook die stap hogerop maken en mijn ambities kunnen nastreven. Als jonge jongen wil je de top halen en dat is bij mij nog steeds zo", aldus de middenvelder, voor wie eerder interesse was uit Engeland en Duitsland. Een concreet bod kwam er echter nog niet. 

Lees ook: 'Engelse en Duitse interesse voor Sparta-smaakmaker Harroui'

Met een tot in 2022 doorlopend contract, zal er wel een transfersom op tafel moeten komen voor Harroui waar Sparta mee akkoord gaat. "Wat er gaat gebeuren ligt dus aan hen en aan wat andere clubs te besteden hebben", weet de jeugdinternational van Nederland, die snapt dat het momenteel een onzekere tijd is voor veel clubs. "Sparta is een club naar mijn hart en er is nog geen concreet bod gedaan." 

De middenvelder was afgelopen seizoen een vaste waarde bij de Eredivisionist. In 27 wedstrijden was hij goed voor vier doelpunten en acht assists.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen