Barreto (35) kan terug naar NEC: "Ze hebben me gebeld"

1 juni 2020 – Edgar Barreto staat open voor een terugkeer bij NEC. De inmiddels 35-jarige middenvelder uit Paraguay liet onlangs zijn contract bij Sampdoria ontbinden en geeft tegenover een Italiaanse krant aan contact te hebben met de Nijmegenaren.

Barreto (35) kan terug naar NEC: "Ze hebben me gebeld"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Eerder sprak algemeen directeur Wilco van Schaik de hoop uit om de ervaren middenvelder, die tussen 2004 en 2007 met veel succes voor NEC speelde, terug te halen. Hij wil namelijk nog niet stoppen met profvoetbal. "Op dit moment doe ik wel een trainerscursus, maar als de kans zich voordoet wil ik graag weer spelen. Als mensen denken dat ik niet fit ben, hebben ze het fout", vertelt hij tegen IL Secolo XIX.

Barreto, die in maart positief werd getest op het coronavirus, verliet in 2007 Nederland voor het Italiaanse Regina. Daarna speelde hij voor Atalanta Bergamo, Palermo en Sampdoria. De 61-voudig international wil best terugkeren in Gelderland. "Mijn oude club heeft al gebeld. We zullen het zien."

Reacties

Keuken Kampioen Divisie

gerelateerd