Gisteren gemist: Leipzig weer derde, 'top-vier akkoord over fonds'

2 juni 2020, 00:30   Bijgewerkt: 1 juni 2020, 23:15

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op maandag 1 juni.

RB Leipzig weer derde na vermakelijk doelpuntrijk duel bij FC Köln

RB Leipzig is weer de nummer drie van Duitsland. De ploeg van Julian Nagelsmann sprong over Borussia Mönchengladbach en Bayer Leverkusen heen. Op bezoek bij middenmoter 1. FC Köln werd het na negentig zeer vermakelijke minuten en enkele fraaie doelpunten namelijk 2-4. Hoogtepunten waren de goals van Timo Werner en Anthony Modeste.

'Top-vier definitief akkoord over bedrag solidariteitsfonds'

De huidige top-vier van de Eredivisie is akkoord over de over te maken bedragen voor het solidariteitsfonds. Ajax stort drie miljoen euro. PSV, Feyenoord en AZ staan 500.000 euro af. Daarmee staan de Amsterdammers het meeste geld af.

Serie A hoopt op supporters: "Het lijkt me mogelijk in stadions"

In Italië wordt stiekem gehoopt dat er dit seizoen nog mondjesmaat supporters aanwezig mogen zijn in de Serie A. Gabriele Gravina: "Ik hoop het echt met heel mijn hart."

Barreto (35) kan terug naar NEC: "Ze hebben me gebeld"

Edgar Barreto staat open voor een terugkeer bij NEC. De inmiddels 35-jarige middenvelder uit Paraguay liet onlangs zijn contract bij Sampdoria ontbinden en geeft tegenover een Italiaanse krant aan contact te hebben met de Nijmegenaren.

Halve selectie Vasco da Gama test positief op corona

Een bijzonder zware coronagolf bij de Braziliaanse voetbalclub Vasco da Gama. Liefst zestien spelers zijn positief getest op het virus, zo laat de club uit Rio de Janeiro weten. En dat terwijl president Jair Bolsonaro snel weer wil voetballen in het land.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen