Southampton gaat langer door met succestrainer Hasenhüttl

2 juni 2020, 11:29

Southampton en Ralph Hasenhüttl hebben de coronacrisis benut om nader tot elkaar te komen. De Oostenrijkse trainer hield de club vorig seizoen in de Premier League en is ook dit seizoen tot dusver goed bezig met de veertiende plaats. Het vertrouwen van de club is zo groot, dat de trainer tot 2024 heeft bijgetekend.

"Dit was voor meen makkelijke beslissing, vanwege de relaties die ik opgebouwd heb met de club, de spelers en de fans", reageert Hasenhüttl op de site van Southampton. "We hebben dezelfde filosofie en dat is een belangrijke reden waarom ik hier langer wil blijven." Hasenhüttl was eerder trainer van onder meer FC Ingolstadt en RB Leipzig en werkte tot zijn periode bij Southampton nog niet eerder in de Premier League. Toch past hij uitstekend in de Engelse competitie.

Hasenhüttl gaat met Southampton de hervatting van de competitie in als nummer veertien. De club ligt op schema voor lijfsbehoud, al zag het er langere tijd slecht uit in dit seizoen. Dieptepunt was de 0-9 nederlaag tegen Leicester City. Daarna pakte Hasenhüttl de draad op en draaide hij de situatie met zijn ploeg om.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen