Vlap kijkt uit naar volgend seizoen: "Hongerig naar 35ste titel"

2 juni 2020 – In zijn eerste seizoen bij Anderlecht presteerde Michel Vlap individueel zeer goed, maar bleef de teamprestatie achter. Anderlecht stond op het moment van het stoppen van de competitie op de achtste plaats, waardoor het volgend seizoen niet Europees zal spelen. Vlap hoopt op een beter volgend seizoen.

Vlap kijkt uit naar volgend seizoen: "Hongerig naar 35ste titel"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

De vandaag 23 jaar geworden middenvelder scoorde elf keer in de Belgische competitie, maar de ploeg kwam niet verder dan de achtste plaats. Dat moet komend seizoen anders. "Ik merk dat iedereen bij de club heel erg hongerig is om de 35ste landstitel te pakken. De start van het vorige seizoen was natuurlijk niet zoals we wilden. Maar in de slotfase van de competitie voetbalden we zoals onze supporters dat willen zien. We kijken dan ook uit naar het volgende seizoen, waarin we hopelijk die lijn kunnen doortrekken. Met een nieuwe filosofie wil Anderlecht de komende jaren veel inzetten op de eigen jeugd", vertelt hij aan het Algemeen Dagblad.

Vlap baalde er uiteraard van dat de competitie werd stilgelegd door de coronacrisis. "Nadat de competitie in maart werd stilgelegd, ben ik zo'n zes weken in Friesland geweest. Daar heb ik veel voor mezelf getraind. Het was wat dat betreft fijn om begin mei weer op de club te komen. De eerste twee weken werden we opgedeeld in twee groepen – vervolgens hebben we twee weken met de hele selectie getraind. Met veel doorloopoefeningen en afwerkvormen, zodat we zoveel mogelijk uit de buurt van elkaar bleven. Met de nodige voorzorgsmaatregelen hebben we veel en hard kunnen trainen. Dat heeft onze technische staf hartstikke goed ingericht."

Reacties

Eredivisie

gerelateerd