Turkse media: Zoet bereikt een akkoord met Besiktas

2 juni 2020, 23:23

Jeroen Zoet staat vermoedelijk voor een vertrek bij PSV. De doelman werd eerder al gelinkt aan een avontuur bij Besiktas, maar volgens enkele Turkse media is er nu zelfs al sprake van een akkoord. Een transferbedrag en/of lengte van het overeen te komen contract worden daarin overigens niet genoemd.

Dat schrijft BG Sports althans. Bij Besiktas is er een plek vrij onder de lat, omdat de gehuurde Loris Karius de club reeds heeft verlaten en terugkeert naar Liverpool. De naam van Zoet viel eerder ook al in de Turkse media, toen was het nog een onbevestigd gerucht. In dit geval zou het dus al gaan om een akkoord, al viel de naam van de sluitpost eerder ook al bij Union Berlin.

Lees ook: 'Zoet hoeft niet weg van PSV

Bij PSV is er met Robbin Ruiter en Lars Unnerstall een hoop concurrentie onder de lat. In het voordeel van Zoet spreekt wel dat keeperstrainer Ruud Hesp na dit seizoen vertrekt bij PSV. Hij kon niet meer door één deur met de keeper en als hij was gebleven, was een reguliere terugkeer van Zoet onmogelijk geworden. Al staat hij nu dus vermoedelijk voor een vertrek. 

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen