Anderlecht zwaait huurling Chadli uit, optie Luckassen niet gelicht

2 juni 2020, 18:56

Anderlecht moet een aantal gehuurde spelers laten gaan. De Belgische topclub heeft de optie van Derrick Luckassen, die tot en met 31 mei gelicht kon worden, definitief laten verlopen en rekent ook op een definitief afscheid van Nacer Chadli (30). De AS Monaco-huurling is simpelweg te duur om te behouden.

Dat schrijft Het Nieuwsblad althans. Volgens het Belgische medium heeft men vandaag (dinsdag) afscheid genomen van Chadli, die wel bereid zou zijn om financieel water bij de wijn te doen om te blijven. Toch zou het verschil tussen vraag en aanbod veel te groot zijn om nog een jaar in actie te komen in de Jupiler Pro League namens Anderlecht. Zijn contract loopt in 2021 af in Monaco. 

Lees ook: 'Anderlecht rekent op afscheid Sandler en Luckassen'

Luckassen moest liefst vijf miljoen euro kosten als Anderlecht hem wilde overnemen van PSV en al langer was duidelijk dat dat niet zou gebeuren. Waar zijn toekomst wel ligt, is onbekend, want Luckassen gaf aan niet meer op een terugkeer in Eindhoven te zitten wachten. "Ik houd voor mezelf alle opties open, behalve teruggaan naar PSV. Dat is voor mij geen optie meer", zei de multi-inzetbare voetballer eerder nog. Welke opties hij verder achter de hand heeft, is onbekend. Over Philippe Sandler wordt niet gesproken, maar ook hij keert vermoedelijk terug bij Manchester City.  

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen