'Rodriguez bereid om in te leveren voor een langer verblijf bij PSV'

3 juni 2020, 07:42   Bijgewerkt: 3 juni 2020, 08:12

Ricardo Rodriguez is bereid water bij de wijn te doen om een definitieve transfer naar PSV te maken. De afgelopen maanden is de Zwitserse linksback enthousiast geraakt over de Eindhovense club. Desalniettemin blijft de kans op een langer verblijf gering, maar staat de deur wel op een kier.

Dat meldt het Eindhovens Dagblad woensdagochtend. Rodriguez werd sinds de winter gehuurd van AC Milan, waar hij weinig speelde. Komende zomer mag de 27-jarige Zwitser tegen een lage vergoeding vertrekken uit de Italiaanse modestad. Hij zou nog geen miljoen hoeven te kosten. Daarentegen strijkt Rodriguez in Milaan naar verluidt een jaarsalaris van drie miljoen euro op.

Zo'n bedrag is voor PSV sowieso onmogelijk om te betalen. Ingewijden laten aan het ED weten dat Rodriguez bij een nieuwe club bereid is een behoorlijk deel in te leveren. De krant voegt eraan toe dat PSV in het verleden voor spelers als Rodriguez weleens ver is gegaan. Tot dusver ligt er nog geen aanbieding bij de speler of Milan op tafel. Daarnaast worden Napoli en AS Roma genoemd als geïnteresseerde clubs, maar is het ook vooral afwachten wat de financiële gevolgen van de coronacrisis zijn.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen