Dessers: "Ik wil niet de hele zomer sleuren en wachten"

3 juni 2020, 15:50

Cyriel Dessers hoopt niet al te lang in de wachtkamer te hoeven zitten. De spits van Heracles Almelo aast op een transfer en weet liever vandaag dan morgen waar hij aan toe is. KRC Genk heeft serieuze interesse en deed al een bod op de Belg, maar overeenstemming tussen de clubs is er nog niet.

Voor Dessers, ook met Italiaanse en Spaanse clubs in verband gebracht, zit er op dit moment niets anders op dan afwachten. "Ik hoop dat er snel nieuws is", zegt de Eredivisie-topscorer van afgelopen seizoen tegen Tubantia. "Ik wil niet de hele zomer sleuren en wachten. Zonder corona was het heel anders geweest, denk ik. Nu is de markt zo onzeker, alles is onzeker."

De spits wil de overstap maken naar een club waar hij belangrijk kan zijn. "Bij de transfers die ik hiervoor maakte, ging ik echt puur op mijn onderbuikgevoel af. Het gevoel moet top zijn", aldus Dessers, die geduld moet hebben. "Ik las ergens dat ze de transferperiode willen verlengen tot oktober, dat mogen ze doen, maar echt, zo lang wil ik niet wachten en in onzekerheid zitten."

Het Laatste Nieuws berichtte maandag nog dat de onderhandelingen tussen Heracles en Genk over Dessers muurvast zitten. Het gat tussen vraag en aanbod zou (vooralsnog) te groot zijn.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen