FC Porto gooit bij hervatting competitie koppositie te grabbel

4 juni 2020, 00:15

FC Porto is belabberd uit de coronastop gekomen. De Portugese topclub ging woensdagavond bij de hervatting van de Primeira Liga met 2-1 onderuit tegen subtopper Famalicao. Benfica, dat donderdag in actie komt tegen Tondela, kan daardoor de koppositie overnemen.

Voor de coronacrisis was FC Porto uitstekend in vorm. De ploeg van trainer Sérgio Conceição leed in de laatste tien competitiewedstrijden slechts één keer puntenverlies. Daardoor haalde het Benfica, dat op een gegeven moment zeven punten meer had, in op de ranglijst. Famalicao, vorig seizoen nog actief op het tweede Portugese niveau, was in de tweede seizoenshelft juist in minder goeden doen.

De wedstrijd in Vila Nova verliep niet zoals gehoopt voor FC Porto. Een paar minuten na rust greep Famalicao de leiding via Fábio Martins. De bezoekers kwamen een kwartier voor tijd op gelijke hoogte door een doelpunt van Jesús Corona (ex-FC Twente), maar niet veel later zette Pedro Gonçalves de thuisploeg weer op voorsprong. Een tweede gelijkmaker zat er niet in voor FC Porto.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen