'Barcelona heeft Suárez terug, Messi mogelijk twijfelgeval'

4 juni 2020, 11:30

FC Barcelona heeft goed nieuws gekregen over Luis Suárez: de aanvaller is hard op de weg terug na lang blessureleed en lijkt inzetbaar bij de hervatting van La Liga. Hij heeft de training namelijk weer hervat en zou direct inzetbaar zijn tegen Real Mallorca. Anderzijds zou Lionel Messi mogelijk een twijfelgeval zijn.

Dat schrijft El Mundo Deportivo. De ochtendkrant heeft Suárez op de voorpagina gezet met de mededeling dat hij helemaal fit en inzetbaar zou zijn volgens de technische staf van FC Barcelona. De Catalanen zien hem als een versterking voor de slotfase van de competitie, ondanks dat Quique Setién eerder niets wilde zeggen over zijn inzetbaarheid.

Lees ookSuarez op weg terug: "Als het weer begint

Messi twijfelgeval

Anderzijds zou Lionel Messi volgens sommige media, waaronder TV3, een twijfelgeval zijn voor de hervatting van La Liga. De Argentijn zou een spierblessure hebben opgelopen in zijn rechterbeen en zou mogelijk het duel met Mallorca moeten missen. Doorgaans staat er voor een dergelijke blessure tien dagen, al heeft de medische staf van FC Barcelona het nieuws nog niet bevestigd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen