Heerenveen raakt na Hahn ook keeper Bednarek kwijt

4 juni 2020, 12:56

Problemen in het doel van sc Heerenveen: in navolging van Warner Hahn ziet de club ook stand-in Filip Bednarek vertrekken. Hij heeft zijn handtekening gezet onder een contract bij Lech Poznan. Een hard gelag, want met hem wilden de Friezen juist wel door. Omdat derde keeper Trevor Doornbusch ook al vertrok, moet technisch manager Gerry Hamstra de transfermarkt op.

Hoewel sc Heerenveen de transfervrije overgang van Bednarek nog niet heeft aangekondigd, is Bednarek wel op het clubkanaal van de Poolse club verschenen. Daar moet hij de concurrentie aangaan met Mickey van der Hart, die afgelopen seizoen vanuit Zwolle dezelfde overstap maakte naar de nummer vijf in Polen. Hij was de vaste eerste keuze van Lech.

Lees ook: Heerenveen heeft plannen en wil door met Bednarek

De Poolse keeper wilde graag het contract van Bednarek verlengen, mede omdat hij een goede indruk maakte toen Hahn geblesseerd langs de kant stond. In twee seizoenen in het Abe Lenstra Stadion stond de goalie die overkwam van De Graafschap zeven duels onder de lat. Eerder speelde hij voor FC Utrecht, FC Twente en De Graafschap in Nederland.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen