'Chelsea onderhandelt met Leicester, Tagliafico blijft alternatief'

5 juni 2020, 20:13

Chelsea moet het huidige seizoen nog hervatten, maar is al druk bezig met de volgende. Behalve de naderende komst van Timo Werner is de club ook bezig Ben Chilwell naar Stamford Bridge te halen. Als de linksback van Leicester City onhaalbaar blijkt, blijft Nicolas Tagliafico een alternatief voor Chelsea.

Frank Lampard voegt graag een nieuwe linksback toe aan zijn selectie. De manager is niet overtuigd van Marcos Alonso en Emerson. Lampard ziet Chilwell als droomkandidaat om de linksbackpositie in te vullen. Volgens The Guardian zijn de Londenaren de gesprekken met Leicester City reeds begonnen. Een eenvoudige operatie wordt het niet. Leicester verlangt minstens 65 miljoen euro voor Chilwell, terwijl Chelsea eerder zou denken aan een transfersom rond de vijftig miljoen euro.

Lees ook: BILD: Chelsea verrast en kaapt Werner weg voor neus Liverpool

The Blues houden er rekening mee dat de onderhandelingen mislukken. Gezien de huidige verschillen tussen vraag en aanbod is dat ook niet ondenkbaar. Daarom staat Tagliafico als alternatief op het lijstje van Chelsea. De Ajacied moet rond de 25 miljoen euro kosten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen