Van Anholt: "Met pistool op mij gericht, sprintte ik terug auto in"

6 juni 2020, 11:43

Als speler van Los Angeles Galaxy kreeg Pele van Anholt te maken met de Amerikaanse politie. Tijdens zijn ondervraging werd de speler van NAC Breda verteld, dat hij geluk had dat donkere agenten hem staande hielden.

Het gebeurde bijna drie jaar geleden. Op weg naar het trainingscentrum van LA Galaxy stuitte Van Anholt vijfhonderd meter voor de parkeerplaats op een wegversperring met pionnen. De verdediger besloot niet om te rijden en werd gesnapt door de politie. Als Van Anholt uit de auto stapt, roepen de agenten Go back in the car, go back in the car. "Met het pistool op mij gericht, sprintte ik terug de auto in", vertelt hij aan BN/DeStem.

Van Anholt was net een week in Los Angeles en had zijn papieren nog niet helemaal in orde. "Ik legde uit dat ik hier gekomen ben om te voetballen bij LA Galaxy. 'Je hebt geluk dat ik geen blanke agent ben', zei de donkere agent. 'Anders was er misschien op je been of knie geschoten.' En dat gebeurt in Californië, de meest progressieve staat van de VS..."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen