Spoorboekje: Klaassen, Oranje terugblik en Tsjechische topper

7 juni 2020, 07:00

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op zondag 7 juni.

Wedstrijden

Werder Bremen - VfL Wolfsburg (13.30 uur)

Sinds de hervatting van de Bundesliga begon Werder Bremen aan een behoorlijke opmars. Er waren zeges op Schalke 04 (0-1) en SC Freiburg (0-1) en een gelijkspel tegen Borussia Mönchengladbach (0-0). Maar afgelopen woensdag verloor Werder thuis met 0-3 van Eintracht Frankfurt en blijven de degradatiezorgen onverminderd groot. De club van Davy Klaassen hangt aan het elastiek en dus is vanmiddag tegen VfL Wolfsburg een positief resultaat zeer gewenst. 

Union Berlin - Schalke 04 (15.30 uur)

Kan één van beide ploegen hun slechte reeks doorbreken? Union Berlin sprokkelde sinds de hervatting een mager puntje en strijdt daarom nog serieus tegen degradatie. Zulke zorgen kent Schalke 04 niet, maar het verval van die Königsblauen is wel een stuk groter. Elf wedstrijden wacht Schalke al op een zege. Het vertoonde spel biedt bovendien weinig aanknopingspunten.

Slavia Praag - Viktoria Plzen (19.00 uur)

Een cruciaal duel voor de Tsjechische titelstrijd: alleen bij winst van Viktoria Plzen kan het nog spannend worden. Slavia Praag gaat na 27 wedstrijden fier aan kop, op acht punten gevolgd door Plzen. Beide ploegen zijn zonder puntenverlies uit de coronastop gekomen. Keert na vanavond de spanning terug of kan Slavia de champagne vast koud zetten?

Voetbal op tv

13.30 uur: Werder Bremen - VfL Wolfsburg, FOX Sports 1 - live verslag uit Bundesliga

14.50 uur: Oranje onder Ronald Koeman, NPO 1 - terugblik

15.30 uur: Union Berlin - Schalke 04, FOX Sports 1 - live verslat uit Bundesliga

17.55 uur: Augsburg - FC Köln, FOX Sports 1 - live verslag uit Bundesliga

22.00 uur: Voetbalpraat, FOX Sports 1 - talkshow

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen