Domper voor Bosz: Havertz niet tegen Bayern München

6 juni 2020, 15:01   Bijgewerkt: 6 juni 2020, 18:43

Een flinke aderlating voor Peter Bosz: in de topper tegen Bayern München moet hij het zaterdagmiddag stellen zonder Kai Havertz. De smaakmaker van Bayer Leverkusen heeft een spierblessure. Ook Daley Sinkgraven ontbreekt in de selectie van Leverkusen.

Geruchten dat de absentie van Havertz te maken heeft met een aanstaande transfer naar Bayern, zijn volgens BILD onjuist. Leverkusen laat via de clubkanalen weten dat de 21-jarige middenvelder een spierblessure heeft. Sinkgraven is er eveneens niet bij. Vorige week vrijdag speelde de oud-speler van sc Heerenveen en Ajax nog mee tegen SC Freiburg.

Lees ook: verlies Mönchengladbach in Freiburg goed nieuws Bosz

Nederlanders

Waar Sinkgraven ontbreekt, zit bij Bayern landgenoot Joshua Zirkzee op de bank. Ook op andere velden komen Nederlanders in actie. Bas Dost heeft een basisplaats bij Eintracht Frankfurt. In het duel met Mainz neemt hij het op tegen Jeremiah St. Juste, wiens ploeggenoten Jeffrey Bruma en Jean-Paul Boëtius op de bank zitten. Bij Hoffenheim, dat op bezoek gaat bij Fortuna Düsseldorf, zit Melayro Bogarde op de bank. Hij debuteerde vorige week nog in de basis.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen