Sancho op zijn plek gezet: "Hij moet volwassener worden"

7 juni 2020, 08:44   Bijgewerkt: 7 juni 2020, 09:15

Emre Can heeft zich kritisch uitgelaten over de houding van teamgenoot Jadon Sancho. De twintigjarige Engelsman kreeg onlangs een boete omdat hij zich tijdens een knipbeurt niet hield aan de verplichte coronamaatregelen. Uit foto's bleek dat Sancho geen mondkapje droeg, waarmee hij de hygiëneregels overtrad. 'Een grote grap', was de reactie die de aanvaller via Twitter de wereld instuurde.

Sancho is gebaat bij wat meer begeleiding, denkt Can. "Het is een geweldige jongen, zowel op als naast het veld. We kunnen het erg goed met elkaar kunnen vinden", aldus de Duitser na de 1-0 zege tegen Hertha BSC in een interview met Sky Deutschland. "Hij moet alleen wat slimmer en volwassener worden. Hij kan het zich niet veroorloven om deze fouten te blijven maken."

"Als team zijn we ook verantwoordelijk voor hem", gaat Can verder. "We weten dat hij op bepaalde vlakken gedisciplineerder moet worden, maar dat weet hij zelf ook. Ik denk niet dat hij dit doet om een schandaal te veroorzaken. Misschien beseft hij niet goed wat hij doet of vertrouwt hij te veel mensen. Daarom is een goede omgeving zo belangrijk."

Sancho kwam eerder dit seizoen negatief in het toen hij te laat terugkeerde van interlandverplichtingen. Daardoor miste hij de topper tegen Borussia Mönchengladbach.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen