Bayern München bijna kampioen: het resterende programma

7 juni 2020, 11:23

De vraag is niet óf Bayern München landskampioen wordt, maar wanéér. Der Rekordmeister nam zaterdag een voorschot op de titel door Bayer Leverkusen met 2-4 te verslaan. Met nog vier wedstrijden te spelen bedraagt de voorsprong van Bayern München op nummer twee Borussia Dortmund zeven punten. Hoe ziet het resterende programma eruit voor het team van trainer Hansi Flick?

In theorie kan Bayern München volgende week kampioen worden. Dan moet zaterdag eerst Borussia Dortmund onderuitgaan bij degradatiekandidaat Fortuna Düsseldorf en de club uit München vervolgens in het eigen stadion winnen van Borussia Mönchengladbach. Voor de competitiewedstrijd van aanstaande zaterdag komt het team van Flick woensdag nog in actie in de DFB-Pokal. In de halve finale is Eintracht Frankfurt de tegenstander.

Mocht Bayern München volgende week de titel nog niet binnenslepen, dan zal dat in de weken daarna hoogstwaarschijnlijk gebeuren. De club uit Zuid-Duitsland speelt na het duel met Eintracht Frankfurt nog tegen Werder Bremen, SC Freiburg en VfL Wolfsburg. Dortmund neemt het in de laatste drie speelrondes op tegen FSV Mainz, RB Leipzig en 1899 Hoffenheim.

Resterend programma Bayern München

13 juni: Borussia Mönchengladbach (thuis)

16 juni: Werder Bremen (uit)

20 juni: SC Freiburg (thuis)

27 juni: VfL Wolfsburg (uit)

Resterende programma Borussia Dortmund

13 juni: Fortuna Düsseldorf (uit)

17 juni: FSV Mainz 05 (thuis)

20 juni: RB Leipzig (uit)

27 juni: 1899 Hoffenheim (thuis)

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen