'Restant Champions League in Lissabon afgewerkt'

7 juni 2020, 12:02

Het restant van het Champions League-seizoen wordt afgewerkt in Lissabon, valt te lezen in de zondageditie van Bild. De Portugese hoofdstad krijgt volgens de Duitse krant de voorkeur boven Frankfurt. Ook Moskou was in de race om de wedstrijden te organiseren, maar die stad viel in een eerder stadium al af vanwege het hoge aantal coronabesmettingen in Rusland.

Op 17 juni vergadert de UEFA onder meer over het einde van het Champions League-seizoen. Dan zal vermoedelijk ook een beslissing worden genomen over de speelplaats voor de resterende wedstrijden. De Europese voetbalbond wil het toernooi verkort uitspelen. Het plan is naar verluidt om vanaf de kwartfinales clubs niet twee, maar eenmaal tegen elkaar te laten spelen.

De finale van de Champions League zou plaatsvinden in Istanboel, maar zoals het nu lijkt zal de eindstrijd niet in het Atatürk Olympisch Stadion worden gespeeld. Voor de coronastop plaatsten zich vier teams voor de kwartfinale: Atalanta, RB Leipzig, Paris Saint-Germain en Atlético Madrid.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen