Cafú: Alexander-Arnold kan 's werelds beste speler worden

7 juni 2020, 12:43

Marcos Evangelista de Moraes, beter bekend als Cafú, heeft een hoge pet op van Trent Alexander-Arnold. De 21-jarige vleugelverdediger van Liverpool wordt vaak vergeleken met de Braziliaan, die in zijn tijd één van de besten op zijn positie was.

In een interview voor de FIFA-website wordt Cafú gevraagd naar zijn mening over Alexander-Arnold. "Het is een sensationele speler, een uitzonderlijk talent. Als hij zo doorgaat, dan zal hij een van de beste spelers ter wereld worden. Hij heeft de potentie om The Best FIFA Men's Player Award te winnen. Technisch is hij fantastisch, hij heeft zóveel kwaliteit. Hij heeft de Braziliaanse speelstijl. Ik hou ervan hem te zien spelen. In zo'n geweldig team kan hij veder groeien", aldus de Braziliaan.

De vijftigjarige Cafú krijgt ook de vraag wie hij beter vindt: Lionel Messi of Cristiano Ronaldo? "Het zijn de drijvende krachten van het voetbal. Ze staan al vijftien jaar aan de top. De een heeft zes prijzen gewonnen, de ander vijf. Het is zo lastig om te kiezen. Ze zijn beiden geweldige spelers", aldus de voormalig rechtsachter, die dus geen keuze wil maken.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen