Van der Sar weerspreekt dat Eredivisie-stop besluit van Ajax was

7 juni 2020, 22:51

Ajax was één van de clubs die vrij snel bij de KNVB duidelijk maakte dat er beter een punt kon worden gezet achter het Eredivisie-seizoen. Volgens Edwin van der Sar, directeur van Ajax, is het echter niet zo dat de club als roerganger kan worden gezien achter het besluit van de KNVB.

Bij NOS Studio Voetbal zei de directeur zondag dat Ajax niet als eerste riep dat het seizoen beter kon worden gestopt. "Ik denk dat Marc Overmars een iets groter profiel heeft dan andere clubdirecteuren. In de weken daarvoor hadden andere directeuren het volgens mij ook al geroepen", zegt Van der Sar. "Het was niet meer dan een advies. Later werden we ingehaald door de overheid, die evenementen waarvoor een vergunning nodig is verbood tot 1 september."

Van der Sar gaf aan tafel tevens aan hoe hij denkt over de start van de competitie in september. De directeur denkt dat het goed is om dan na de winterstop de krakers te laten afwerken zodat er supporters bij kunnen zijn. "Dat is eerlijker en ook mooier om uit te zenden. Dan denk ik aan duels tussen bijvoorbeeld Ajax, Feyenoord en PSV, maar ook aan regionale derby's als Twente-Heracles en Groningen-Heerenveen", zei de Ajacied.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen