'NAC Breda akkoord met AS Monaco over toptransfer Van Hecke'

8 juni 2020, 07:35   Bijgewerkt: 8 juni 2020, 07:40

NAC Breda gaat miljoenen verdienen aan Jan Paul van Hecke. De Bredanaars hebben een akkoord met AS Monaco. Zeer waarschijnlijk wordt de verdediger gelijk verhuurd en is FC Utrecht een serieuze optie. Naar verluidt heeft NAC een bod van rond de twee miljoen euro geaccepteerd voor de speler die vandaag (maandag) twintig jaar is geworden.

Dat meldt het goed ingevoerde BN/DeStem. Het woord is nu aan Van Hecke en Monaco om een akkoord te bereiken. De Monegasken kregen lucht van Van Hecke via Tom Van Den Abbeele, de technisch manager van NAC. Hij heeft goede contacten met de leiding van Monaco en wees de club uit prinsdom op de talentvolle centrale verdediger van de Parel van het Zuiden.

Het plan van Monaco is om Van Hecke direct te verhuren. Van Hecke heeft zelf de ambitie om komend seizoen in de Eredivisie te spelen. Utrecht zou de voorkeur hebben van de mandekker. Utrecht, en ook AZ spraken, spraken met NAC over een transfer, maar met hen kwamen de Bredanaars er niet uit. Cercle Brugge kan ook in de picture komen om de verdediger te huren. De Belgen zijn eigendom van Monaco en daar laat de Ligue 1-club vaker talenten rijpen.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen