Wolters traint mee bij ADO, Van der Winden weg bij Den Bosch

8 juni 2020, 16:28

ADO Den Haag geeft Randy Wolters momenteel de kans om zijn conditie op peil te houden. De aanvaller is transfervrij na zijn vertrek bij NEC en krijgt bij zijn oude club de kans om mee te trainen.

Dat laat ADO Den Haag weten op de clubsite. De buitenspeler speelde in de jeugd al in de Hofstad en kwam in 2017 tot twaalf optredens op huurbasis voor ADO Den Haag. Wolters kwam bijna twee jaar geleden over van het Schotse Dundee en speelde 36 officiële wedstrijden voor NEC. Daarin maakte hij drie treffers en gaf hij negen assists.

Lees ook: Wolters vertrekt bij NEC: "Ik sta in principe overal voor open"

Van der Winden weg bij FC Den Bosch

Verder heeft FC Den Bosch laten weten dat het contract van Jordy van der Winden niet wordt verlengd. De linksachter, die 89 duels speelde namens de Eerste Divisie-club en daarin viermaal scoorde, heeft een aflopend contract en de club kan hem om financiële redenen geen passende aanbieding doen. Dat vinden ze overigens zeer spijtig, zo vertelt manager voetbalzaken Jan Gösgens.

"Een fitte Jordy van der Winden is voor elke club uit de Eerste Divisie een aanwinst. Wij bedanken Jordy voor vijf jaren in Bossche dienst en wensen hem veel succes toe bij het vinden van een nieuwe club", aldus Gösgens. Eerder stond hij onder contract bij FC Utrecht en ADO Den Haag.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen