AS Monaco laat Subasic (35) gaan, Chelsea verlengt met Anjorin

8 juni 2020, 19:52   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

AS Monaco neemt na dit seizoen afscheid van Danijel Subasic (35). De ervaren doelman staat al sinds 2011 onder contract bij de Franse club, maar werd de laatste seizoenen uit de basis gespeeld. In totaal speelde hij bijna driehonderd duels namens de Monegasken.

Dat laat AS Monaco weten op de officiële kanalen. Subasic – die op het WK 2018 uitgeroeide tot penaltykiller namens Kroatië en zo een grote rol had in de finaleplaats van dat land – kwam in 2011 over van HNK Hajuk, toen AS Monaco nog op het tweede niveau van Frankrijk speelde. Hij maakte de grote opmars van de club mee als sluitpost en was tot anderhalf jaar geleden altijd de vaste eerste keeper. Door blessures raakte hij zijn plaats kwijt aan Benjamin Lecomte, die eerste keeper bleef vanwege zijn goede prestaties.

Chelsea verlengt met Anjorin

Verder kwam Chelsea met contractnieuws naar buiten: middenvelder Faustino Anjorin (18) heeft zijn handtekening gezet onder een verbintenis die hem de komende vijf jaar bij The Blues houdt. De Engelsman speelde al twee duels namens de Engelse club en wordt gezien als groot talent: in zijn tijd als O18-speler was hij bovendien aanvoerder.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen