'FC Utrecht wil Ngonge en ziet Van Sas naar City gaan'

8 juni 2020, 21:56

FC Utrecht is geïnteresseerd in de diensten van Cyril Ngonge. De aanvaller werd afgelopen seizoen door Club Brugge verhuurd aan Jong PSV, waar hij een goede indruk maakte. De Eindhovenaren konden hem voor 750.00 euro overnemen, maar zagen daarvan. Daarom heeft men in de Domstad hoop gekregen op zijn komst.

Dat schrijft Voetbal International. FC Utrecht houdt er rekening mee dat smaakmaker Gyrano Kerk deze zomer vertrekt en ziet Ngonge als een van de potentiële vervangers van de aanvaller. Ook als Kerk nog wel een jaartje blijft, komt er door het vertrek van huurlingen Kristoffer Peterson en Issah Abass (zij keren normaliter terug naar respectievelijk Swansea City en 1. FSV Mainz) voorin ruimte bij FC Utrecht. In 22 duels in de Eerste Divisie maakte Ngonge zeven doelpunten en gaf hij drie assists.

FC Utrecht raakt Van Sas kwijt

Verder kwam De Telegraaf naar buiten met het bericht dat Oranje Onder-16-keeper Mikki van Sas naar Manchester City vertrekt. De talentvolle doelman stond in de belangstelling van diverse Europese topclubs en ook Ajax had interesse, maar Van Sas kiest voor een vertrek naar Engeland. City betaalt een kleine afkoopsom en biedt hem tevens een scholarship. Hij verbindt zijn toekomst voor vier jaar aan The Citizens.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen