'Verhuur naar FC Utrecht in de pijplijn voor Van Hecke'

9 juni 2020, 12:27

Voor Jan Paul van Hecke is zijn verhuurbeurt komend seizoen aan FC Utrecht een belangrijk item tijdens de onderhandelingen met AS Monaco over zijn toptransfer. De centrale verdediger kan een vijfjarig contract tekenen bij de Ligue 1-club, maar heeft als voorwaarde daarbij wel gesteld dat hij niet verhuurd wil worden aan satellietclub Cercle Brugge, maar aan FC Utrecht.

Dat schrijft BN/De Stem althans. Louis Laros en Patrick van Diemen, werkzaam bij de VVCS, doen de onderhandelingen voor Van Hecke, die volgens de ochtendkrant tien tot vijftien keer zoveel geld gaat verdienen als bij NAC Breda. Een verhuurbeurt komend seizoen aan FC Utrecht, dat ook interesse had in de diensten van Van Hecke en zelfs een (veel lager) bod uitbracht, is belangrijke voorwaarde voor de centrale verdediger. Dat zou voor de Monegasken overigens geen probleem zijn, ondanks dat ze een samenwerking hebben met Cercle Brugge. 

Lees ook'NAC Breda akkoord met AS Monaco over toptransfer Van Hecke'

NAC zoekt centrale verdedigers

Verder zal NAC Breda het geld van Van Hecke, zo'n twee miljoen euro, sowieso deels gebruiken om in de eigen selectie te kunnen steken. Achterin heeft het de posities namelijk niet langer dubbelbezet, zeker als aanvoerder Nacho Monsalve – die voor klein prijsje mag vertrekken – nog een transfer maakt.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen