'Feyenoord akkoord met Coolen over trainerschap O21'

9 juni 2020, 12:25

Feyenoord heeft een akkoord bereikt met Rini Coolen over het trainerschap van het O20-team. De 53-jarige oefenmeester was na het afhaken van Dirk Kuyt en Alfons Groenendijk de absolute topkandidaat in Rotterdam-Zuid en heeft naar verluidt inmiddels een overeenstemming bereikt over de uitdaging.

Dat schrijft het Algemeen Dagblad althans. Volgens het dagblad ligt er een akkoord voor het trainerschap van het O21-team. De nieuwe trainer krijgt de taak om kampioen te worden in de O21-competitie om alsnog toe te treden tot de voetbalpiramide – waarvoor een kampioenschap vereist is. Feyenoord O21 zal dus geen opleidingsteam zijn en vooral een ploeg met spelers die in de hoofdmacht niet aan de bak komen.

Lees ook: Feyenoord in gesprek met Coolen: "Ik ben beschikbaar"

Coolen was tussen 2004 en 2006 de hoofdtrainer van FC Twente en trainde ook AGOVV Apeldoorn, RBC Roosendaal en Adelaide United. Daarna werkte hij in verschillende functies ook nog bij PEC Zwolle en op Aruba. Op 1 januari 2018 ging Coolen als hoofd jeugdopleiding aan de slag bij Rosenborg, waar hij later interim-trainer werd en het kampioenschap pakte.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen