Vertrek Zeefuik nabij, Hertha en Southampton concreet

9 juni 2020, 12:49

FC Groningen rekent op een vertrek van Deyovaisio Zeefuik. Diverse clubs, waaronder Hertha BSC en Southampton, hebben zich concreet gemeld voor de rechtsback en ook de clubleiding verwacht dat hij vertrekt. "De kans is in ieder geval groot dat Deyo zijn laatste wedstrijd voor FC Groningen heeft gespeeld."

Dat vertelt technisch directeur Mark-Jan Fledderus tegenover het Dagblad van het Noorden. Wel op voorwaarde dat de juiste prijs op tafel komt: de noorderlingen verwachten naar schatting een bedrag van drie tot vier miljoen euro, ondanks dat zijn verbintenis in 2021 al afloopt. Mede daarom wil FC Groningen meewerken aa een transfer. "Hij is daar zelf ook heel duidelijk over", aldus Fledderus.

Lees ook: "Ik wil naar de Europa League of liever nog de Champions League"

"Hij wil graag een volgende stap maken en dat is begrijpelijk en zijn goed recht. Hij heeft het heel goed gedaan bij ons. Het is logisch dat hij het op een hoger niveau wil proberen. Hij is er klaar voor. Het zijn fantastische clubs die interesse in hem hebben", vindt Fledderus.

Eerder werden ook Stade Reims en PSV genoemd als potentiële bestemmingen genoemd voor Zeefuik. FC Groningen bedong bij de overgang van Kaj Sierhuis dat Ajax - zijn oude werkgever - hem niet langer voor acht ton kan terugnemen, wel krijgen de Amsterdammers naar verluidt zo'n vijftig procent van de transfersom boven de drie ton.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen