Fortuna wil Van den Buijs, Diemers praat met Feyenoord

9 juni 2020 – Fortuna Sittard hoopt zich voor komend seizoen te versterken met Dario van den Buijs. De centrale verdediger heeft een aflopend contract bij Heracles Almelo, waar hij een aanbieding recentelijk afsloeg. De Limburgers hopen hem binnen te halen, maar er zijn meer kapers op de kust. Wel zijn de eerste gesprekken achter de rug tussen beide partijen achter de rug. Gesprekken staan er vandaag (dinsdag) ook gepland tussen Mark Diemers en Feyenoord. 

Fortuna wil Van den Buijs, Diemers praat met Feyenoord

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Dat schrijft De Limburger althans. Van den Buijs had 'niet het gevoel dat hij dertig duels per seizoen zou spelen' en besloot daarom eerder een aanbieding van Heracles Almelo links te laten liggen. Zodoende is hij transfervrij op te halen. Technisch manager Sjors Ultee bevestigt de interesse van Fortuna in de centrale verdediger.

"Het is voor ons een hele interessante speler. Hij is nog jong, heeft ervaring en is transfervrij. Maar daardoor is hij ook interessant voor andere clubs", aldus Ultee, die samen met Kevin Hofland de gesprekken deed. De 25-jarige verdediger speelde in totaal 49 wedstrijden voor de club, maar na zijn sterke twee jaar in Almelo raakte hij zijn plek kwijt. Eerder kwam hij uit voor FC Eindhoven.

Diemers spreekt met Feyenoord
Verder kwam er ook een update in de soap rondom Fortuna-middenvelder Mark Diemers. Zijn transfer naar Feyenoord behoort volgens het Algemeen Dagblad nog zeker tot de mogelijkheden. Hoewel Fortuna Sittard en FC Groningen rekenen op een transfer naar het hoge noorden, hoopt de middenvelder zelf op een overgang naar De Kuip.

Het AD weet dat Diemers heeft aangegeven liever naar Feyenoord te willen, ondanks het mondelinge akkoord dat hij al zou hebben gesloten met FC Groningen. Als het aan de Rotterdammers ligt, wordt de overgang naar De Kuip snel beklonken en kaapt het de spelmaker dus voor de neus van FC Groningen weg. Technisch directeur Frank Arnesen zou vandaag (dinsdag) gesprekken voeren met het management van Diemers. 

Lees ook: Diemers wil 'even niks zeggen' over aanstaande transfer

Reacties

Feyenoord

gerelateerd