Sinisterra: "In december hoop ik weer op het veld te kunnen staan"

9 juni 2020, 20:12

Luis Sinisterra hoopt over een half jaar zijn rentree te maken. De Feyenoorder is herstellende van een zware kruisbandblessure die hij in februari opliep. "Ik ben alweer zo veel verder dan ik had kunnen denken", aldus de Colombiaan.

"Ik mag alweer voorzichtig met een bal aan de gang en dat doet me veel goed. Het was echt moeilijk om van de bal af te moeten blijven. In december hoop ik weer op het veld te kunnen staan. En anders in de voorbereiding na de winterstop", laat Sinisterra weten aan Feyenoord Magazine. "Ik ga er zeker geen druk op leggen, want ik heb nog een lange weg te gaan, maar ik voel me heel goed en sterk."

Vanwege zijn blessure kan Sinisterra de coronacrisis ook van een positieve kant bekijken. "De verwachting was dat ik héél veel duels zou gaan missen. De wedstrijden met Feyenoord natuurlijk, maar ook de Copa America in Argentinië en Colombia. Maar door het virus en het opschorten van de competitie heb ik nu zelfs maar vier wedstrijden gemist. Het is wrang, maar ik haal dus wel een klein voordeeltje uit deze nare situatie. Volgend jaar zou ik er wel bij moeten kunnen zijn en dat is een mooi vooruitzicht."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen