'Feyenoord wil na Diemers nóg een middenvelder'

10 juni 2020, 08:05

De vermoedelijk aanstaande komst van Mark Diemers is niet de enige versterking op het middenveld die Feyenoord zoekt. De Fortuna Sittard-sterkhouder leek lang op weg naar FC Groningen, maar zoals het nu staat hebben de Rotterdammers de transfer succesvol gekaapt en wil het die het liefst snel afronden. Toch moeten er nog meer versterkingen bij voor het middenrif.

Dat schrijft het Algemeen Dagblad. Hoewel Diemers (26) geen aankoop is die in het beleid van jonge voetballers past - dat met de komst van Robert Bozenik afgelopen winter door Frank Arnesen werd ingezet -,  is Dick Advocaat wel erg blij als hij daadwerkelijk naar de Kuip komt. Omdat zijn transfersom laag is en hij ook geen topsalaris hoeft te verdienen, ziet men bij Feyenoord hem als een koopje - zelfs in coronatijd.

Lees ook: 'Diemers wil alleen nog maar transfer naar Feyenoord'

Volgens het AD blijven huurconstructies en transfervrije spelers wenselijk en gaat dat ingezet worden voor de komst van nog een middenvelder. Yassin Ayoub en Liam Kelly vertrokken immers in de winterstop, terwijl Renato Tapia (transfervrij) en Oguzhan Özyakup (werd gehuurd) komend seizoen vertrekken. Leroy Fer heeft nog altijd niet bijgetekend en voor Orkun Kökcü is veel belangstelling.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen