Feyenoord laat Kuijpers terugkeren in medische staf Academy

10 juni 2020, 14:29   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Feyenoord heeft Mikael Kuijpers voor komend seizoen toegevoegd aan de technische staf van de academy. De 48-jarige manueel therapeut was tussen 1998 en 2010 al werkzaam als coördinator van de medische staf en keert in die functie vanaf komend seizoen terug in Rotterdam-Zuid. Hij is de opvolger van Tijs Duivenvoorden, die de plek op interim-basis invulde.

Dat schrijft Feyenoord op de clubsite. Kuijpers gaat dus aan het werk in de jeugdopleiding, maar wordt ook nauw betrokken bij de functie van de medische staf van het eerste team. "Ik kijk ernaar uit om samen met alle fysiotherapeuten en overige collega's van Feyenoord Academy aan de slag te gaan", aldus Kuijpers. "Het is hartstikke mooi om dagelijks met beloftevolle spelers te kunnen werken en een bijdrage te leveren aan hun ontwikkeling."

Raymond van Meenen, manager Feyenoord Academy, is eveneens blij met het nieuws. "Door zijn uitgebreide expertise en ervaring is hij wat ons betreft de juiste man op de juiste plaats. Op het gebied van herstel kan hij de noodzakelijke zorgkwaliteit voor onze spelers waarborgen." Kuijpers gaat zijn diensten verrichten in de jeugdopleiding en bij het eerste team. 

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen